söndag 19 oktober 2008

Höstpromenad


Jag och hunden lämnade bebisen hemma med sin far medan vi tog en riktigt lång höstpromenad. Superhärligt, det låg frost överallt och luften var riktigt krispig och klar. Det hade till och med lagt lite is på ån.


Hur bra det var för min förkylning återstår att se.

5 kommentarer:

Catta sa...

Vilken underbar bild! Du måste ha varit ute ganska tidigt... Kram C

Maud/En bok om dagen sa...

Hoppas att det känns mindre ledsamt idag! Jag snavade över en blogg som kanske kan vara till inspiration, om du känner lusten att sy: http://lillofant.blogspot.com/

Anonym sa...

Å det ser mysigt ut! Jag vill åka uppåt på vintern, fast då skulle jag säkert bosätta mig där oxå. ^^
Kan iaf titta på denna fina bild och drömma lite. ;)

Anonym sa...

Hejsan! Det stämmer nog bra att vi gick i samma klass på Strömbacka och umgicks en hel del. Bor du i Åträsk eller brukar du vara där? Min mamma flyttade dit i februari och för ett tag sen när jag var dit såg jag en tjej som liknade dig, ute på promenad med en hund. Kul att höra av dig iaf. Känner inte din svägerska men vi är med i samma pysselklubb. Världen är allt bra liten! Ha det bra.

Lisse sa...

Catta: Det var inte särskilt tidigt, på förmiddagen.

En bok om dagen: Det är sv¨årt att deppa när det är så otroligt vackert ute. Men det var deppigt att missa bokcirkeln och att ha en envis förkylning...

Snöfrid: Du är välkommen upp till snön! Det finns gott om plats för fler människor också, så det gör inget om du blir kvar :-)

Jeanette: Kul att det var du, jag har faktiskt funderat över var du tog vägen efter gymnasiet! Jag är i Åträsk en hel del så det kan säkert ha varit mig du såg! Haffa mig nästa gång!