söndag 7 september 2008

Ridning!!

I fredags var det nypremiär med ridningen. Jag har inte ridit sedan magen blev för stor när jag väntade bebisen. Det var otroligt härligt. Eftersom min egentliga grundidé med att börja blogga var att berätta om hur det är att börja rida som vuxen och att berätta om mina framgångar och bakslag så kommer ni att få följa hur min ridkarriär framskrider här på bloggen.

Jag kan avslöja att jag var rejält ringrostig både i stallet och i sadeln i fredags, samtidigt kändes det så otroligt kul att vara igång igen. Det blev en stillsam tur i skogen tillsammans med B, hon som äger hästen jag brukar rida på och som dessutom lär mig allt som är värt att veta om hästar och ridning.

Jag hade räknat med att vara öm både här och där efter premiärridturen, men vete sjutton om jag inte var mest trött i mungiporna efter att ha smilat en hel kväll.

3 kommentarer:

Catta sa...

Oj så smarrigt med sv vinbärssaft! Kan du ta med dig ett smakprov till ön?? Att du orkar ha så många projekt (och genomföra dom) på en dag, imponerande! Vad kul att du har börjat om med ridningen, måste kännas härligt. Nu gäller det bara att hänga i också. Ses imorrn! Kram

Lisse sa...

Sambon har varit med bebisen så jag har kört hårt med allt, dessutom får man passa på när det är vackert väder!

Anonym sa...

Visst är det härligt rida i skogen om hösten, iaf de dagar det inte regnar. Här i Värmland har vi haft en hel helg med regn nu så vi får hoppas på en soligare början på veckan. /S