lördag 27 september 2008

Grått

Idag är det riktigt grått och regnigt ute. Sambon har pendlat 16 mil enkel resa hela veckan och sov borta mellan torsdag och fredag så han och en kompis passade på att vila upp sig genom att ta en shoppingdag på det sora bilvaruhuset i grannstaden. Jag och bebisen stannade mer än gärna hemma från den shoppingturen.

Bebisen har tvärutvecklats den senaste veckan, hon har lärt sig att sitta själv, även om det inte är helt stadigt ännu. Dessutom har hon lärt sig att fånga saker, både mobilfigurerna ovanför skötbordet och saker på bordet, så nu får man tänka sig för var man sätter temuggen på morgonen. Hon har också lärt sig att "klia" hunden och upptäckt att det rör på sig i akvariet i vardagsrummet. Det är inte alla barn som har sköldpadda som ett av de första ord man måste lära sig... Kisse vore betydligt enklare!

En fördel med grått väder är att man kan sitta inne och läsa böcker och sticka på sockorna utan dåligt samvete, det beror bara på om bebisen har tänkt sova länge idag. Den första sockan blev faktiskt färdig i förrgår, rätt storlek den här gången. Nu återstår att se om jag lyckas göra samma misstag en gång till. Jag måste sticka på fort för jag har redan köpt garn till nästa projekt.

Inga kommentarer: