torsdag 19 februari 2009

Slipovern klar!

Äntligen lyckades jag få min slipover klar och den här gången blev den tillräckligt stor. Riktigt varm och skön är den, det här kommer att bli en riktig hemmafavorit! Jag har redan invigt den när jag promenerade hem från svägerskan M idag, den var precis lagom varm, ärmarna kylde så att det inte blev för varmt samtidigt som kroppen var varm! Det här blir nog mitt första stickprojekt som går att använda till något vettigt. Jag är gruvligt stolt! Bilden däremot var inte smickrande för min figur. Jaja, det får man ta, kameran ljuger inte...


Idag har sambon klarat mc teorin. Kul för honom, han börjar ha en lång lista med bokstäver på sitt körkort. Själv är jag stolt över att jag lyckades få dit en bokstav, nämligen B, bil alltså. Det krävdes tre uppkörningar innan jag klarade det och någon riktig bra bilförare kommer jag aldrig att bli. Det är helt enkelt inte min grej att köra fordon, däremot att ha sönder dem, det är jag bra på. Mer än en gång har sambon svurit över att något av mina fordon har gått sönder precis när han har lagat det förra. Min bil står till exempel parkerad mitt på gräsmattan med trasig vattenpump. Sambon vägrar fixa den och jaga vägrar skrota den. Dödläge alltså. Fördelen är att det blir två kvadratmeter mindre gräsmatta att klippa på sommaren.

4 kommentarer:

Catta sa...

Men så snygg den blev! Du kan med all rätt vara riktigt stolt över den, det skulle jag vara. Jag måste säga att du är fantastisk som inte ger upp när det går dåligt utan gör om, gör rätt. Kram!

Maud/En bok om dagen sa...

Imponerande! Jag fattar fortfarande inte hur man klarar av att lära sig att sticka flätor!

Pimmi sa...

Oj vad du är duktig, riktigt snygg. Kram Emma

Anonym sa...

Vad fin den blev./mamma