onsdag 23 december 2009

Julfriden har lagt sig




Skinkan är griljerad, den blev väldigt well done kan man säga, i det närmaste kolsvart eftersom jag satte igång att virka medan jag väntade, glömde bort skinkan och hade inte ställt äggklockan. Men den blev faktiskt god ändå och jag brukar ändå alltid skära bort fettranden så då spelar det ingen roll att griljeringen blev bränd... Varför griljerar man ens???



Anorexiagranen är klädd och än så länge är alla pumlor hela och Lillisen tittade andaktsfullt på men utan att pilla. Duktig tjej!



Älgsteken är stekt, risgrynsgröten är kokt. En mjuk pepparkaka blev det faktiskt också, med tanke på bristen på julfika som jag skrev om igår. Men den är nästan uppäten också...





Alla julklapparna är inslagna men orimmade. Kanske blir det några rim under kvällens lopp. Det bästa rimmet kom apan med i Lotta Engbergs uppesittarkväll på tv 4 för en stund sedan: Himlen är ett helvete. Vad kan finnas i det paketet? Ett pussel så klart!



Så nu lägrar sig julefriden över vårt lilla hus. Lillisen sover. Lite julmust och glögg, en julöl till sambon och var sin tomteklubba. Många tända ljus och klappar under granen.








GOD JUL!