måndag 9 juni 2008

När man egentligen borde plugga...

...kan man få så mycket annat gjort istället.



Jag och bebisen ska på kurs på onsdag. Tills dess ska jag ha läst en halv bok och skrivit en rapport. Det hade jag tänkt göra idag, perfekt när det regnar och allt. Vad jag har gjort idag?



Jag har hälsat på kompisen C och hennes lilla dotter. Det var ett tag sedan vi träffades, så det var riktigt kul! Bebisen var väluppfostrad och hon tyckte att stortjejens avlagda leksaker var jätteroliga att titta på.



Väl hemma var det dags att plocka fram skolböckerna? Nej, ett stugfynd, en jättevacker lampa som har legat och väntat på att få en ny sladd i flera veckor åkte fram och blev reparerad.



Bebisen vaknade och ville bli underhållen - inget pluggande. Linsvätskan är slut, det betyder att jag måste göra ett stadsbesök - inget pluggande. Golvet är väldigt skitigt, måste dammsuga, och kanske till och med skura - inget pluggande. Främmande imorgon, måste baka - inget pluggande.



Jag har ju faktiskt en hel dag till på mig, jag får plugga då. Jag har väl aldrig klagat på att mina elever skjuter upp alla sina arbeten???



Skulle tro att solen skiner igen i morgon, inte kul att sitta inne och plugga i solsken, men lär man sig någonsin?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Lisse!
Roligt att få ta del av din vardag! Hit kommer jag återvända igen!
Ha det så bra!!

Lisse sa...

Hej! Kul att du har hittat hit!