måndag 9 mars 2009

Skidtur!!

Nu har jag och hunden varit duktiga igen! Så fort bebisen hade sussat in för natten sprang jag ner i källaren och bytte till skidstassen. Sedan fick jag för ovanlighetens skull övertala hunden att följa med ut, hon hade uppenbarligen planerat att mysa under filten i favoritfåtöljen hela kvällen. Men när jag väl hade hämtat skidorna från garaget var hon laddad som vanligt.

Turen gick efter en skoterled tvärs över fjärden nedanför vårt hus. Totalt blev det 7-8 km skulle jag tro, på platt mark naturligtvis eftersom jag åkte på isen...För en gångs skull var vinden på vår sida, motvind bortåt och medvind hemåt. Skoterleden var bred och fin med packad snö, så det gick perfekt för hunden att springa och jag kunde till och med skejta när väl hunden hade sprungit av sig värsta överskottenergin. Jag hade sånt enormt flyt i åkningen idag, vissa stunder på hemvägen låg jag till och med jämna steg med hunden, det har ALDRG hänt förut. Kanske var hunden inte heller riktigt i form, måste kolla in hur hon verkar imorgon. Medvinden gjorde givetvis också sitt till.

Imorgon hoppas jag att alla högre makter är på min sida så att jag kan få en lika härlig ridtur som kvällens skidtur var!

1 kommentar:

Catta sa...

Jag håller tummarna för morgondagen! Heja det härliga vädret och att du är frisk. Kram och sov gott