fredag 22 oktober 2010

Fredagsmys

Fredagsmys kan se ut på olika sätt i vår familj. Förra veckán innebar fredagsmys tacokväll med kusinerna. Den här veckan innebar fredagsmys att vi stressade i oss middagen och sen stack iväg till badhuset. Den här gången också tillsammans med en av kusinerna, den allra minsta av dem. Hon går på babysim och har lärt sig att man har roligt på badhuset så det var härligt att se hur glad hon blev när hon kom dit! Storasyster har pratat om att bada på badhuset hela sommaren och hösten, i våras när jag var mammaledig badade vi nästan varje vecka. Lillasyster kom nog inte ihåg att hon har varit på badhuset tidigare men hon plaskade och hade roligt hon med.Så himla härligt det var att krypa ner i varmvattnet när man har varit stressad hela veckan och att sen sitta i bastun och äta frukt. Den enda nackdelen var att det var många fler än oss som längtade efter bad och värme denna kula oktoberdag, det var absolut smockfullt i bassängen.

Hemma igen var barnen extra lättvaggade och jag passade på att ta en liten promenad med hunden innan det riktiga myset börjar. Jag fick en fin liten present av en arbetskamrat idag, en liten strutformad tygsil som är till fär att sila tebladen. De var lite olyckliga över att en massa te läkte ut ur mina epiga tekulor när hon och hennes dotter hälsade på för ett tag sen. Nu ska här drickas te utan tuggmotstånd!! Tusent tack C!

Den här helgen är ett oskrivet blad än så länge, men att den kommer att avslutas med en bokcirkelträff är i alla fall ganska spikat. Några andra aktiviteter står också på lut. Det artar sig till en riktigt bra helg!

Inga kommentarer: