söndag 6 september 2009

Vad gör man en regngrå helg?

En riktigt grå helg har det varit, och något byggande på stugan blev det inte. Däremot en fika på stan, det är minsann inte varje lördag jag tillbringar på ett fik, men det är väldigt trevligt när man väl gör det.

Idag hade naturbruksgymnasiet sitt årliga öppet hus, och vi tillsammans med sambons systers familj for dit för att titta på alla djuren. Det är hemskt att min morbror är mjölkbonde men Lillisen har knappt sett en ko. Hon var måttligt intresserad av alla djuren, hon tyckte att alla barnen var mycket mer intressanta, men jag tyckte att det var kul att se på alla djuren. Sambon brydde sig mest om mattältet, men man kan säga att det fanns något för hela familjen :-) Kön till hamburgarna var dock så lång att vi for iväg till ett hamburgerställe och åt istället.

Nu är den stora frågan om vi ska utvidga zooet med en ny kanin eller om vi ska försöka oss på marsvin, jag har nämligen aldrig haft marsvin. Eller kanske det blir en av varje? På tal om djur så hälsade vi på sambons äldsta syster och deras kisse som har tre supersöta kattungar. Attans att både jag och sambon ska vara allergiska mot just katter. Lillisen skulle nog inte vilja ha någon kattunge, hon tyckte att kattungarna var jätteläskiga.

2 kommentarer:

Maud/En bok om dagen sa...

Marsvin röstar jag på! De pratar så roligt - och kaniner är ju mest tysta. Då kaniner pratar måste man vara så nära för att alls höra något... Eller förresten: en av varje! Marsvinet måste ju få sällskap! ;-)

Din hemliga bokvän sa...

Hej!
Imorgon postas ditt första Pocket&Prassel 3.0! Då jag inte skrivit avsändare tänkte jag meddela här att det är på väg, så kan du hålla utkik inom de närmsta dagarna. Missade också att lägga i ett kort (blev lite för ivrig) men jag hoppas att det ska falla dig i smaken ;) Kram