tisdag 7 april 2009

Fjällresa


Utsikt från fjällstugan

Inte blev det något bloggande av under vår fjällsemester, det hade jag inte tid med. Istället åkte vi en hel del skidor. Bara utför, längdskidorna stod snyggt paketerade utanför stugväggen hela helgen. Det vackra vädret var dock på annat håll, hela fredagen omväxlande regnade och snöade det. Vi åkte ett åk skidor, gick in och torkade alla kläder, åkte ett åk till osv hela dagen. Men det är faktiskt härligt att vara ute även i regn, men att åka skidor var inte så enkelt. Lördagen hade vi mulet väder men skidföret var riktigt bra, så då blev det en hel del åka av. Men det trevligaste med att åka iväg så där är ju att umgås och att äta god mat, och det har vi verkligen gjort.







Bilresan hem var inte lika trevlig trots att vi hade sällskap av en talbok, en Sjöwall Wahlöö deckare, Beck alltså. Det mindre trevliga var att lillan blev åksjuk och kräktes ner hela bilen. Att sitta nästan 20 mil i kräklukt är inte särskilt trevligt, dessutom tycker man ju synd om ungen som mår illa. Jag vet mycket väl hur det känns att vara åksjuk, själv skulle jag aldrig klara av att sitta 38 mil baklänges längs en krokig väg.



Fikadag på jobbet imorgon. Bullar...


Men det allra bästa är att ha hela påskhelgen och påsklovet framför sig trots att vi redan har gjort vårat roliga. Senare i veckan drar vi troligtvis upp till stugan där vi ska mysa och leva friluftsliv.

...och solrosbröd ska jag bjuda på.

Inga kommentarer: