torsdag 6 augusti 2009

Shopping till hela familjen

Igår var det shopping för många slantar. Inga roliga grejer blev det heller, bara nödvändigt ont för att alla familjemedlemmar ska ha det bra. Jag började på det stora (och enda) leksaksvaruhuset. Där var det grejer till Lillisen som behövde investeras. En potta och barnbestick. När hon hade försökt pricka munnen med min jättegaffel dagen innan så förstod jag att det inte gick att komma undan längre, det är klart att flickan måste få lära sig bordskick och att äta med kniv och gaffel. Det verkar som att det var uppskattade inköp, det går riktigt bra för henne att picka fast mat med gaffeln och få in det i munnen även om hon inte har testat så många gånger än. Pottan är en bit längre bort innan den får göra sitt.

Efter leksaksaffären var det dags för djuraffären. Hunden hade slut mat och även sköldpaddorna, så det var bara att bunkra. Sköldpaddsstackarna hade inte fått ett rejält mål mat på nästan en vecka (inte så allvarligt som det låter, sköldpaddor har inte så stort energibehov), men hungriga var de när jag väl kom med matburken. Några ben till hunden fick också följa med men dom kommer jag inte att plocka fram förrän någon regning dag annanrs är de borta och nergrävda i trädgården på två röda.

För övrigt behöver jag inte längre fundera på vad jag ska roa mig med i höst när jag ska vara föräldraledig. Jag har nämligen blivit virituell jordbrukare, har gått med i facebooks Farmville. Jag gick med igår kväll och jag känner redan att det är något som jag kommer att bli fast i...

Inga kommentarer: