Jag är riktigt nöjd med menyn den här veckan, en lagom mix av klassiker och experiment.
Måndag: Levebiffar från frysen, pulvermos, lingonsylt
Tisdag: Pastagratäng (Pasta med skinksås från frysen i en ugnsform, ost på och in i ugnen 225 grader tills den är genomvarm och osten har fått färg)
Onsdag: Stekt sej, potatis, ägg- eller spenatsås, Broccolisallad med smör, solroskärnor och morot (återkommer med receptet om det blir gott)
Torsdag: Tonfiskpasta med grönsaker (tonfisk är rödlistat = sällanmat)
Fredag: Älgstek i gryta med grönsaker och potatis. Kokospannacotta till efterrätt
Lördag: Hemgjord hamburgare, fänkålscoleslaw, klyftpotatis (ska även prova på att koka egen ketchup, återkommer med resultatet om det blir av)
Söndag: Grillad korv med ljummen potatissallad (hade tänkt få potatis över från fredagen)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar