tisdag 3 april 2012

Bunkrat inför påsken

Andra människor brukar kanske köpa på sig lite god mat, kanske någon god dryck (äggtoddy?), massor av godis inför ett pskfirande i stuga med släkten.Vi har också storhandlat inför påsken:

Idag har vi på stora byggvaruhuset och storhandlat inför påsken (och några helger till). I varukorgen (släpvagnet) hamnade ett furugolv, diverse lister, skruv till golvet och på inrådan en ejäl näve bits. Vi tog några extra som är öronmärkta bara för mig, jag brukar vara hård på bits... Limträskivor till fönstersmygar och lite annat smått och gott.

Vi ska försöka gör listning klart innan vi lägger golvet, sedan är det målning,lackning av golv och diverse inredningspyssel kvar. Hur lång tid kan det ta? En sommar eller flera???

Men nog kommer vi att handla även ätbara saker inför påsk, det är kul med påskmat för den är inte lika traditionstyngd som julen, på påsken finns utrymme för det man själva tycker är gott. Hos oss brukar påsken alltid vara sista skotehelgen, så då är det stekt palt, hamburgare och massvis med korv som är den viktigaste påskmaten!

Men först ska det jobbas några dagar till!

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh så duktiga ni är! Vi kommer att ha så trevligt hela helgen!
Kram Catta