torsdag 5 juli 2012

Stora investeringar. Och små.

Dagen har gått i Blockets tecken. Först for vi till en liten fjällby för att titta på en traktor som sambon önskar sig. Vi träffade några helsköna människor och fick en lång men härlig biltur. Sambon vill ha traktorn men ska under natten ta en fight med sitt samvete, för om han köper den kommer vi att få banta renoveringsplanerna i nya huset rejält. Han bestämmer sig imorgon...

På vägen hem stannade vi till och hämtade en liten marsvinskille i en av grannstäderna. Ytterligare ett Blocketfynd och ännu ett par riktigt sköna människor. Det är så kul med Blocket, att man får anledning att träffa helt nya människor, dom man aldrig i livet skulle ha träffat om man inte hade råkat behöva något som de inte behöver (eller ibland tvärtom om man själv råkar vara säljare).

De nya lilla familjemedlemmen verar vara en framåt och ganska tuff kille med mycket bus i blicken. Det blev lillasysterns namnförslag som vann, den nya killen ska heta Fido. Vi var lite oroade över mötet med gamla marsvinsgrabben men det verkar gå bra. Han har varit helt osynlig under den veckan han har varit ensam men så fort han upptäckte lilla parveln då blev han sig själv igen. Riktigt härligt att se! Nu är de i full färd med att bekanta sig med varann så det här blir nog bra!



1 kommentar:

Catta sa...

Så härligt! Lillkillen verkar jättefin.