onsdag 19 december 2012

Edet Zoo är dött och begravet

Som ni märker så har inte inläggen duggat tätt den här hösten. Först och främst beror det på att vi har så långsam internetuppkoppling här i vårt nya hus att jag nästan helt har slutat surfa på nätet. Dessutom har hösten varit hektisk och jag har knappt haft tid eller ork varken att laga rolig mat, läsa bra böcker eller att pyssla med annat som jag brukar dela med mig av här på bloggen.

Ett annat problem som jag har skrivit om tidigare, är namnproblemt, namnet Edet Zoo känns inte längre så akuellt eftersom det inte inte hör ihop med platsen där vi bor.

Namnet Edet Zoo är inte heller aktuellt längre av den enkla anledningen att nästan hela Zooet har blivit utbytt sedan vi flyttade. Det ena marsvinet försvann på ett mystiskt sätt i somras. I helgen hittade vi Edet Zoos andra marsvin, Lakrits, dött i sin bur. Kvar finns därför bara vårt yngsta lilla marsvin Fido. Givevis kommer han att få en ny kompis, men det är ju inte Edet Zoos marsvin... Ännu tråkigare är att vi i november blev tvungna att avliva vår älskade hund, själva kärnan i vårt gamla liv i gamla Edet Zoo. Nu har vi ingen hund alls. Vi jobbar på att få tag på en passande ny hund, men det blir ju inte Edet Zoos hund...  Kvar från vårt gamla liv finns därför bara sköldpaddorna. Förhoppningsvis har de många år kvar...

Om 2012 ska vara slutet på en tidsålder och början på en ny för världen, så har bevisligen redan en tidsålder i vårt liv avslutats under hösten och en ny tagit vid. Kanske blir det en ny blogg när jag vet vilken inriktining detta nya liv kommer att ta? 

1 kommentar:

Anonym sa...

Have you ever considered about adding a little bit more than just your articles?

I mean, what you say is fundamental and all. But just imagine if
you added some great pictures or video clips to give your posts more, "pop"!

Your content is excellent but with images and video clips, this site could definitely be one of the
very best in its niche. Terrific blog!

Stop by my blog post - Sip network
Also see my page > Dark Fiber Network