Förra veckan var vi ganksa kreativa och hittade på många rätter som inte stod på listan. Ingredienserna ligger dock kvar i kylen/frysen därför blir det några favoriter i repris denna vecka.
Måndag: Gratinerad kassler med creme fraiche-täcke på tomat och purjolöksbädd. Ärter och majs blandade i riset. Efterrätt: Fruktsallad
Tisdag: Köttsoppa, limpsmörgås med ost
Onsdag: Tonfisksallad med pastabas. Dressing av turkisk yoghurt, honung, vitlök och lite senap
Torsdag: Spagetti köttfärssås, rivna morötter med äpplebitar i
Fredag: Kababbiffar, tomatsalsa, klyftpotatis, grönsallad eller ugnsrostade rotsaker
Lördag: Strömmingslåda, potatis grönsaksrester från kylen
Söndag: Köttfärspiroger av köttfärssåsen från torsdag, coleslaw med turkisk yoghurt-bas Efterrätt: Apelsinsallad med russin, rostade solroskärnor och kokosflingor
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar