Nu är det dags för ett snabblagat recept efter alla långkok. Det här receptet fick jag av en vikarie för några år sedan. Jag hade några grillade kycklingklubbor i frysen som jag bara benade ur och värmde i såsen. Det gick också bra.
4 kycklingfiléer
1 msk margarin
salt, peppar
1 pkt matlagningsgrädde
1 hönsbuljongtärning
1-2 vitlöksklyftor
1 msk oregano
1 ½ msk balsamvinäger
Tärna kycklingfiléerna. Bryn dem i en stekpanna i margarinet, salta och peppra.
Häll på matlagningsgrädde, buljongtärning, oregano och balsamvinäger, pressa i vitlöken. Låt grytan puttra under lock ca 5-10 min.

Servera med grönsaker och kokt ris, pasta eller potatis.
4 kycklingfiléer
1 msk margarin
salt, peppar
1 pkt matlagningsgrädde
1 hönsbuljongtärning
1-2 vitlöksklyftor
1 msk oregano
1 ½ msk balsamvinäger
Tärna kycklingfiléerna. Bryn dem i en stekpanna i margarinet, salta och peppra.
Häll på matlagningsgrädde, buljongtärning, oregano och balsamvinäger, pressa i vitlöken. Låt grytan puttra under lock ca 5-10 min.
Servera med grönsaker och kokt ris, pasta eller potatis.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar