2 kycklingfiléer
1½ dl färsk eller fryst svamp
1 tsk paprikapulver
1 tsk allroundkrydda eller grillkrydda
1 hackad gul lök
1 pressad vitlöksklyfta
1 msk margarin att steka i
250 g pastaskruvar eller pennepasta
1 dl fryst spenat
1 förp färdig ostsås eller pastagrädde
½ dl riven ost
Skär kycklingfiléerna i tärningar. Stek kycklingen tillsammans med svamp, kryddor, lök och vitlök. Se till att kycklingbitarna är genomstekta.
Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Häll av vattnet. Lägg den varma pastan i en smord ugnsfast form. Rör ner den frysta spenaten. Rör till spenaten tinat. Blanda ner kyckling- och svampfräset i pastan. Häll på ostsåsen. Blanda. Toppa med riven ost. Gratinera i ugnen ca 15 minuter eller tills gratängen har fin färg. Servera med tomatsallad.
Tråkigt nog hamnade den i frysen innan jag kom på att fota. Inte så ovanligt va!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar